Kunsteren

Jeg er Carina Randeris – en lommefilosofisk autodidakt kunster, som er yderst inspireret af at iagttage mennesker omkring mig. Grunden til at jeg laver kunst, er fordi Jeg simpelthen ikke kan lade være!

Kunsten

Min stil er humoristisk, ekspressiv og farverig, og det udtrykkes både med penselstrøg og digitalt. Motivet er ofte disproportionerede portrætter, som udtrykker distinkte følelser. Jeg tilføjer ofte tekst på kunstværkerne, som bekræfter tankerne bag portrættet.

Samarbejde

Jeg holder til i Odense, hvor jeg har mit atelier og jævnligt udstiller på gallerier, eller på anden måde er involveret i kulturarrangementer. Jeg kan godt lide at være tæt på mit publikum og mine samarbejdspartnere, så tøv ikke, hvis du vil have en sludder med mig.

Erfaring

 • Gruppeudstilling: “Okkult Ny virkelighed”
  • Kunsthal Ulys
  • August 2017
 • Gruppeudstilling
  • Kunstbygningen Filosoffen
  • Juni 2017
 • Gruppeudstilling: “Krystalpaladset: Visage, Røde Himmel og Honeyland”
  • Odense Musikbibliotek
  • December 2016
 • Carina Randeris – solo udstilling
  • Studiestuen Odense
  • September 2016
 • Gruppeudstilling
  • Onkel Olgas Galleri
  • August 2016
 • Set design til kortfilmen “Spændetrøje”
  • Noble Cloud Productions
  • Juli 2016