Handelsbetingelser

Velkommen til min butik! Mit navn er Carina Randeris. Jeg er en glad illustrator og kunstner, som er bosat i Odense. Alle de varer du ser her i butikken er tegnet og lavet af mig. Kundetilfredshed betyder rigtig meget for mig. Derfor gør jeg altid en dyd ud af at sørge for, at hver enkel kunde får en god oplevelse og service!

Hvordan handler jeg?

  1. Find det kunstværk eller den vare, du ønsker at købe og klik på knappen “Tilføj til kurv”.
  2. Gå derefter ind i menupunktet “Kurv” og vælg hvordan du ønsker at din vare skal forsendes og anvend din rabatkupon (hvis du har en).
  3. Klik derefter på “Til kassen”.
  4. Udfyld herefter dine oplysninger og afgiv ordren.
  5. Betal beløbet af dit køb via en direkte bankoverførsel (Tilføj dit ordrenummer som tekst)
  6. Når jeg har modtaget beløbet via en overførsel får du tilsendt en ordrebekræftelse over mail og pakken sendes til den ønskede adresse.
  7. Du modtager pakken og er gevaldig glad!

Priser og betaling:

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK). Betaling foregår via betalingskort som en bankoverførsel, da det er den sikreste måde for dig som forbruger. Porto betaler køberen selv, hvis de ønsker at få deres vare tilsendt.

Prissætning af produkter:

Produkterne i min butik er prissat forskelligt. Priserne varierer alt efter kunstens størrelse, om der er tale om original kunst eller prints. Nogle prints er nummeret og i begrænset oplag og koster derfor mere end unummerede prints. Prisen på hvert produkt kan findes ved at klikke på produktet.

Forsendele:

Når jeg har modtaget bankoverførslen for din bestilte varer, sender jeg pakken via Post Nord. For at gøre det nemt for mig selv har jeg valgt, at jeg kun sender pakker to gange om måneden (den 1. og 3. fredag i hver måned). Vær opmærksom på, at pakker ikke sendes til adresser udenfor Danmark.

Returnering:

Som udgangspunkt tages varer ikke retur medmindre de er beskadigede eller der er tale om, at køberen ikke har modtaget den korrekte ordre. Opstår der et problem i forbindelse med din ordre, så henvend dig venligst til carinaranderis@hotmail.com, så finder vi en fordelagtig løsning for begge parter.

Fortrolighed og privatoplysninger:

I forbindelse med dit køb i min butik, skal jeg bruge dine oplysninger til at sende varen til den rette person og adresse. Din E-mail adresse og telefonnummer bruges udelukkende til at sende dig en ordrebekræftelse og til at informere dig om, hvornår du kan afhente din pakke på dit lokale posthus. Efter endt købsaftale slettes alle dine oplysninger igen.